Onze partners & sponsoren

Sponsoren

Bakkerij Visser

Je kunt bij AAV’36 al jarenlang geen boterham of broodje eten of het komt bij Bakkerij Visser vandaan. Dit zal tijdens het NKJ-2019 ook zo zijn, en dat valt mooi samen met het eeuwfeest van dit mooie bedrijf. Ook sponsort Bakkerij Visser het NKJ financieel.

 

Kriek Poedercoaten

Kriek Poedercoaten heeft besloten om het NKJ-2019 op twee manieren te ondersteunen: als shirtsponsor van het team van 45 AB-junioren, en als sponsor van het evenement!

 

Rijschool Toppie

Rijschool Toppie is reeds jaren actief in het verzorgen van rijopleidingen voor auto, automaat, motor, aanhangwagen en theorie. Bij Rijschool Toppie is het tevens mogelijk om instructeursopleidingen te volgen en een bevoegdheidspas te behalen. Sinds maart 2017 zijn wij ook begonnen met het verzorgen van E achter B (Aanhanger). Rijschool Toppie instructeurs zijn gekwalificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst.

 

Running & Walking Center

Running & Walkingcenter is een speciaalzaak op het gebied van hardlopen en wandelen. Iedere loper is uniek, wij besteden ruime aandacht dankzij Footbalance om samen de juiste schoen te vinden.Wij werken nauw samen met MTP Sports. Deze professionals zorgen voor de kracht, metaal en fysiek om blessures te voorkomen en fit te blijven.

 

SC Jonhson

SC Johnson staat in Mijdrecht en omstreken bekend als een maatschappelijk betrokken onderneming, niet in de laatste plaats door ons beleid ten aanzien van (eenmalige) donaties aan lokale clubs en verenigingen.  Daarnaast hechten wij er belang aan dat onze medewerkers onze normen en waarden uitdragen daar waar het maatschappelijke interactie betreft, onder andere door het doen van vrijwilligerswerk.

 

Aannemingsbedrijf Van der Lee & Van der Haven

Aannemingsbedrijf Van der Lee & Van der Haven is al jarenlang clubsponsor voor AAV'36. De werkzaamheden die zij normaal gespoken uitvoeren betreffen nieuwbouw, onderhoud, verbouwing en renovatie en zijn gespecialiseerd in het plaatsen van aanbouwen. Nu ondersteunen zij ook het NK junoren.

 

Berntsen Mulder Advocaten

Aan vlotte praatjes heeft u niets. U wilt gewoon de beste advocaat, zonder poeha.

 

Van der Werff Groep

De groep met totaaloplossingen op maat voor infra- en milieutechnische projecten.

 

Fonds Alphen

Fonds Alphen sponsort goede doelen in en rond Alphen aan den Rijn.
Met veel plezier verstrekt Fonds Alphen en omstreken een financiële donatie aan het NKJ-2019. De donatie is specifiek bestemd voor een succesvol NKJ, AAV'36 weer verder lokaal doen groeien, en Alphenaren in beweging krijgen en houden!  

 

Studio Alphen
Afbeeldingsresultaat voor studio alphen logo
Studio Alphen is mediapartner van de Nederlands Kampoenschappen Junioren 2019. Studio Alphen verzorgt drie dagen een live-stream beeld met behulp van meerdere camera's op de atletiekbaan en commentaar.

 

Stichting vakantiespel

Stichting Vakantiespel Alphen aan den Rijn sponsort in natura en stelt tenten ter beschikking.

 

Gemeente Alphen aan den Rijn

De Gemeente Alphen aan den Rijn is een sponsor van het NKJ-2019 en verbindt zich aan de ambities uit het bidbook.

 

Vitaminebar

Vitaminebar is al 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van gezonde fruitsnacks, fruitsappen en smoothies op festivals, evenementen, congressen en bedrijfsfeesten door heel Nederland. Wij zijn een gezond begrip in de evenementen en festival wereld.

 

Golfclub Zegersloot

Golfclub Zeegersloot sponsort in natura en stelt een golf cart ter beschikking.

 

Van der Valk Avifauna

Van der Valk Avifauna helpt met overnachtingen voor de officials van de Atletiekunie, en sponsort in natura (we verklappen nog niet waarmee).

 

Ecodrukkers

Ecodrukkers uit Nieuwkoop helpt o.a. bij de realisatie van de displays voor de actie 'Junior over de toonbank'.

 

Broodjesdirect.nl

Tijdens het NKJ organiseren we op zaterdag en zondag een VIP-event voor alle sponsoren en genodigden. Een interessant netwerk-event. Maar het is nu nog veel interessanter geworden: Broodjesdirect.nl verzorgt de hapjes! Dus daarmee hebben we ook nog eens een reden om na juni 2019 lekker met atletiek bezig te blijven.

 

SuperSub Sportbases

We hebben een sponsor voor het startnummer! SuperSub Sportbases is de beste keuze voor de aanleg van kunstgrasvelden of atletiekbanen. De onderbouwconstructie is sterker, duurzamer en goedkoper dan traditionele methoden. De innovatieve funderingstechniek met waterdoorlatend en vezel versterkt Celbeton maakt het mogelijk de constructie laag te halveren. Dat biedt veel prijs- en milieuvoordeel. Supersub voldoet aan alle normen zoals die zijn opgelegd door sportbonden en NOC*NSF.

 

NLSportpsycholoog

Om te zorgen dat de AAV'36 junioren in juni niet alleen fysiek maar ook mentaal sterk aan de start staan, biedt NLSportpsycholoog een aantal workshops voor onze atleten. Succes in de sport en op het werk heeft alles te maken met de juiste MINDSET. Met meer dan 10 jaar ervaring halen de prestatiepsychologen van NLSportspycholoog het beste uit individuen en teams.

 

De verdiensten

Verdiensten is een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Alphen a/d Rijn. Voor zaken als belastingaangiften, jaarrekeningen en salarisadministratie kunt u bij ons terecht.

 

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V.

Bouwen, verbouwen, renoveren: daar komt veel bij kijken. U krijgt te maken met zaken als ontwerp, vergunningaanvraag, de daadwerkelijke bouw en de oplevering. En dat terwijl u in het dagelijks leven al genoeg te doen heeft! Een betrouwbare partner, die van begin tot eind met u meedenkt, komt dan zeker van pas. Bruijnes is al meer dan 35 jaar zo’n partner: toonaangevend en veelzijdig.

 

Outperform Solutions

Whatever the planning challenge, we believe that with the right focus, a solution can be found. We love solving complex planning problems through, what we call, ‘smart simplification’.

 

ASW Secuirity

Voor iedere opdrachtgever stellen wij een compleet dienstenpakket op maat samen, geheel afgestemd op de wensen. Door samenwerking met diverse partners zijn wij in staat om bijna alles op het gebied van beveiliging en facilitaire dienstverlening te leveren.

 

Gek van fietsen

Bij Gek van Fietsen doen we onze naam eer aan. Tot ver in de regio staan we bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die we volledig op maat en naar wens leveren. We voeren daarnaast een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires.

 

Tamminga Sports

Tamminga Sports is een bedrijf gespecialiseerd in atletiekmaterialen en performance materialen. We hebben een breed assortiment met zowel wedstrijdmaterialen als trainingsmaterialen, voor topsport en breedtesport. Ofwel ‘ Alles voor Atletiek’.

 

Autobedrijf Van Leijden

Uw Nissan verdient de beste zorg. Van top tot teen in perfecte staat. Autobedrijf Van Leijden kent u Nissan het best en heeft gespecialiseerde monteurs die u graag helpen en weten hoe uw auto in topconditie blijft. Wij beantwoorden uw behoefte aan onderhoud op alle vlakken. APK, onderhoudsbeurten, conditietesten, vervangen van slijtage-onderdelen als banden, remblokken of een distributieriem. Maar ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Met kennis en service ontzorgen wij u uw auto in de breedste zin van het woord.

 

Hanos

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.

 

Mariska van der Haven fotografie

Van groot bedrijf tot zelfstandig ondernemer: ik ga graag aan de slag om jouw team, dienst of product op krachtige wijze vast te leggen. Voor het NKJ houdt het in dat ik me focus op het zo mooi mogelijk in beeld brengen van de combi atletiek/sponsor-uitingen.

 

CSC Sport

CSC Sport realiseert hoogwaardige kunstgras systemen voor buitensporten. Wij stellen ons tot doel om, afgestemd op de wensen van opdrachtgever en gebruiker, oplossingen te realiseren. Die leiden tot verbetering van capaciteit, kwaliteit en gebruiksmogelijkheden van het sportcomplex.

 

Your Social Media Buddy

Your Social Media Buddy helpt ondernemers om hun verhaal te vertellen op social media. Op die manier bouwen ze aan een duurzame band met hun ideale klant. Niet met geschreeuw en dikke auto's. Wel met de nieuwste kennis en technieken op het gebied van privacy, psychologie natuurlijk social media.

 

Zorg en zekerheid

Als regionale zorgverzekeraar sponsort Zorg en Zekerheid graag sportieve initiatieven in de regio. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten zich goed voelen, gezond zijn en gezond blijven, ligt onze focus hierbij op preventie. Iedere vrijwilliger ontvangt van Zorg en Zekerheid een bidon of waterzakje

 

Jongeren Op Gezond Gewicht

Zorg en Zekerheid is ook partner in het gemeenteprogramma Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Water drinken is in dit programma een belangrijk thema. JOGG stelt daarom haar Drinkwaterkoelers beschikbaar zodat de vrijwilligers koel water mee kunnen nemen tijdens het vervullen van hun vrijwilligerstaak..

 

Alphen's

Je bent natuurlijk geen Alphenaar als je Alphens.nl niet kent: belangrijke bron van lokaal nieuws!.

 

Weleda

Zeer speciale dank aan Hanneke Kuiper van Vital Touch, sportmasseuse bij AAV'36, voor het last-minute aanbrengen van deze sponsor. Geen gebrek aan massage-olie tijdens het NKJ, en Hanneke is één van de vrijwilligers die ermee in de weer zal zijn!

 

Gromax

Gromax Verhuur is het verhuurbedrijf met 7 vestigingen in het Groene Hart en ruim 25 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur.

 

 

Partners
Running Business

​Running Business is een groep atleten en geïnteresseerden van Atletiekvereniging AAV’36 uit Alphen aan den Rijn, die ook zakelijk geinteresseerd zijn in de vereniging en haar leden. Rondom NKJ-2019 is Running Business actief qua talentontwikkeling, o.a. via de campagne 'Junior over de toonbank'.

 

 

Bent u geïnteresseerd en/of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie:
Mail: sponsoring@nkjunioren.nl
Telefoon: 06 15 28 29 17

Martin Dullemond

Sponsoring NK Junioren 2019             

Meinco van der Haven

Sponsorcommissie AAV'36 regio/nationaal     

Arie Bunnik

Sponsorcommissie AAV'36 lokaal/regionaal     

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK
Van der Werff Groep