ASICS NK Indoor U20 & U18

10 februari 2024 - 11 februari 2024

NK Indoor Senioren 1

In het weekend van 10 en 11 februari komen de U20 & U18 atleten in actie op de ASICS NK indoor in Apeldoorn (Omnisport), georganiseerd door AV Scheldesport onder auspiciën van de Atletiekunie.

Wil jij genieten van dit spektakel? Dat kan! De verkoop is gestart.

Koop je tickets voor 10 & 11 februari! Tickets

Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport: daar wil je bij zijn! Bestel nu je tickets en verzeker jezelf van een mooie plaats om topatletiek van dichtbij te beleven.

Als lid van de Atletiekunie krijg je korting; vul je lidnummer in voordat je gaat bestellen en je deze korting wilt meepakken. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een ticket te bestellen.

Koop je tickets
NKi_junioren

Hier lees je Alle wedstrijdinformatie

Voor de NK zijn de wedstrijdbepalingen en het wedstrijdreglement van kracht.

Naar de wedstrijd
Image 9

Waar moet je op letten? Deelname NK

Om deel te nemen aan NK's dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Ook moet je lid zijn van de Atletiekunie en beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie. Om deel te nemen is het verplicht de E-learning Brons en Zilver van de dopingautoriteit af te ronden.

Doe de E-learning
Image 11

Vrijwilligers

Heb je een Jury Algemeen (60) opleiding of lijkt het je leuk om tijdens de NK Indoor U20 & U18 een andere vrijwilligerstaak dan jurylid op je te nemen? Vul dan het aanmeldformulier in.

Bereikbaarheid

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

  • Woon jij dichtbij Omnisport? Overweeg dan lopend naar Omnisport te komen.
  • Voor de deur van Omnisport is een fietsenstalling.
  • De accommodatie is ook per trein en bus uitstekend bereikbaar. Vanaf Station Apeldoorn Centraal, is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. Station Osseveld ligt op 20 minuten wandelen en Station de Maten op 10 minuten. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van de ingang van Omnisport Apeldoorn. Raadpleeg voor vertrek altijd www.9292.nl.
  • Kom jij ondanks al deze keuzes toch met de auto? Zorg er dan voor dat jouw auto in elk geval volledig gevuld is. Heb jij een plek over voor een bekende of een onbekende gast? Meld je dan aan via onze Slinger widget op de website. Als je alleen reist kan je ook kiezen om bij iemand anders in te stappen en gebruik te maken van een aangeboden rit, wel zo gezellig én duurzaam.