Olympic Experience

Beleef de Spelen in Den Haag!

Beleef de Spelen van Rio op het sportstrand van Den Haag!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQyG-ktvVTmOtdD-IL6hak-bqZMmCds1ThC30017l79d-0VhsCT9gDe Olympische Spelen van Rio 2016 optimaal beleven? Kom dan van 6 tot en met 21 augustus naar de Olympic Experience Den Haag!

Het sportstrand van Den Haag verandert tijdens de Spelen in een Nederlandse Copacabana, waar jij als ultieme sportfan optimaal kunt genieten van de sport.  Zo kun je zelf sporten, sport kijken en sport beleven. Dagelijks vind je er volop entertainment, kun je meer dan 25 sporten zelf beoefenen en worden de wedstrijden van TeamNL live uitgezonden.

De Olympic Experience Den Haag is de thuisbasis van TeamNL!  
 

Atletiek op de Olympic Experience

Atletiek is een vast onderdeel van de Olympic Experience! Zo zal de nieuwe NS Kids Club op het sportstrand aanwezig zijn. Helemaal nieuw en ontzettend gaaf! De Kids Club bestaat uit vijf atletiek spellen: test je sprintkwaliteiten door als Dafne Schippers op een mini-atletiekbaan te racen, loop virtueel over horden en probeer zo hard mogelijk een speer te werpen. Wil je alvast weten hoe dit eruit ziet? Bekijk hier het filmpje van de lancering van de NS Kids Club tijdens de Rotterdam Marathon.

Tickets

Dagticket volwassenen (vanaf 18 jaar): € 10 (incl. BTW)
Dagticket kinderen (4 tot 18 jaar): € 5 (incl. BTW)
Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang.

Aanbieding twee gratis kaarten

Met de code "atletiekunie" * kun je via onderstaande link gratis twee kaarten voor een van de dagen bestellen. Wees er snel bij, want op = op! 
* Met deze code kun je maximaal 2 dagkaarten voor één dag naar keuze bestellen via de website. Voor  zaterdag 13 augustus, zondag 14 augustus en zaterdag 20 augustus is de code niet meer geldig, op alle andere dagen zijn er nog wel kaarten beschikbaar.

Tickets Olympic Experience

Het programma

De Olympic Experience is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 24.00 uur. Overdag kun je meer dan 25 sporten beoefenen. Elke dag staat in het teken van een andere sport. ’s Avonds zullen de meeste sportactiviteiten eindigen, maar kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de olympische wedstrijden in Rio de Janeiro. Deze kun je de hele dag volgen via de grote schermen op het terrein. Er wordt, afhankelijk van het programma, geschakeld tussen de diverse live kanalen vanuit Rio. Op donderdag 18 augustus staat de Olympic Experience in het teken van Atletiek.

Robert Lathouwers

Voormalig 800 meter Robert Lathouwers is als ambassadeur aanwezig op 18 augustus, de dag van de Atletiek. Robert nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen. In Beijing 2008 eindigde Robert als derde in zijn serie. Tijdens de Spelen van Londen 2012 had hij meer succes, Robert schopte het tot de halve finales.

Check het volledige programma op de website van de Olympic Experience.