Indoor23

Wedstrijd Woensdag

Op Wedstrijd Woensdag deelt de Atletiekunie een blog met daarin de belangrijkste, leukste en meest interessante informatie over de komende wedstrijden. Wil jij up-to-date blijven over de wedstrijden in Nederland? Check dan deze pagina.

Week 9

Atleten en fans Track & Field Series

Ben je op zoek naar een mooie baanwedstrijd waar je ook limieten kan lopen voor het NK of een toernooi? De Track & Field Series zijn hier zeker geschikt voor. De inschrijving voor de Ter Specke Bokaal en de Next Generation Athletics zijn al open. De Track & Field Series bestaan verder uit de Harry Schulting Games, T-Meeting, Gouden Spike, West Fries Atletiekgala en de Track Meetings Utrecht.
Zien we je daar?

alle Track & Field Series
Header Harry Schulting Games

Jury en officials Dag van de Official

Op zaterdag 9 maart vindt de Dag van de Official plaats op Papendal. Deze themadag, speciaal voor wedstrijdofficials, microfonisten, wedstrijdorganisaties en parcoursmeters bevat tal van interessante workshops. Zo wordt onder andere uitgebreid stilgestaan bij het nieuwe wedstrijdreglement.

Inschrijven
Dag van de official

Atleten en clubs Competitie

Alle competitie dagen, poule-indelingen en organisaties zijn bekend. Ook de nieuwe versie van de competitiebepalingen is te downloaden. Sinds dit jaar is SPAR de sponsor van de Nederlandse competitie. Dit is terug te zien op alle startnummers, die worden geleverd door de Atletiekunie. Kortom: de competitie 2024 kan beginnen!

Competitie 2024
DSC 0266