Abdi Nageeye_PF

Abdi Nageeye

TeamNL Senioren atleet

Abdi Nayeege_header
Leeftijd
33 jaar
Coach
Jurrie van de Velden
Club
AV Cifla (Nijmegen)
Sponsoren
ASICS
Onderdeel
Marathon

Palmares

  • Outdoor
    • Olympische Spelen
      • zilver 2021
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2009
      • brons 2009
      • zilver 2011
      • brons 2011
      • goud 2012
      • goud 2012
      • zilver 2012
      • goud 2014
      • goud 2015
      • goud 2015
      • goud 2016
      • goud 2017
      • goud 2017
      • goud 2019
  • Indoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2009

Meer statistieken en uitslagen van Abdi?

World Athletics profiel