Beeld Ren Spring Gooi

Atletiek op school

Leuk dat je onze website bezoekt!

Bewegen is goed, maar bewegen is vooral ook leuk! Kinderen ontdekken al heel jong wat ze kunnen. Spelenderwijs ontwikkelen ze allerlei vaardigheden. In de eerste zes jaren legt een kind de basis voor een goede motorische ontwikkeling. Dat is belangrijk omdat ze daar, ook op oudere leeftijd, veel profijt van hebben. Met atletiek leer je beter bewegen.

Er is veel keus als je aan de slag wil met atletiek op school. Start met de lessenserie Ren.Spring.Gooi in de gymles, stel zelf jouw ideale sportdag samen op het schoolplein, op een grasveld of een échte baan of ren dagelijks een mijl met alle kinderen zodat ze weer fris in de klas zitten. De Atletiekunie is hierbij jouw supporter!

Atletiekfans in de klas? Wijs ze dan op onze spreekbeurtinfo.

Digitale School Tools

Op deze website vind je digitale tools waarmee we jou willen inspireren en faciliteren. Hiermee helpen wij jou om jouw atletiekactiviteit op een verantwoorde manier te organiseren. Al deze tools zijn gebaseerd op de jeugdvisie en leerlijnen.

Je vindt hier onder andere tijdschema's en instructiekaarten en we delen inspirerende voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt op jouw school.

Atletiek op school

Wij bieden de digitale School Tools aan met als doel kinderen tijdens en na schooltijd meer, beter en veelzijdiger te laten bewegen. We hebben daarvoor de volgende concepten uitgewerkt:

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact met ons op via [email protected].