Portret WK Benthe Konig

Benthe König

TeamNL Senioren atleet

CTA home AU 2
Leeftijd
25 jaar
Coach
Gert Damkat
Club
Ciko '66
Onderdeel
Kogelstoten

Palmares

  • Outdoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2016
      • brons 2017
      • brons 2021
      • zilver 2022
  • Indoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2016
      • brons 2017
      • zilver 2019
      • brons 2020
      • brons 2021
      • zilver 2022
      • zilver 2023
      • brons 2024

Meer statistieken en uitslagen van Benthe?

World Athletics profiel