Portret WK Cathelijn Peeters

Cathelijn Peeters

TeamNL Senioren atleet

Header Peeters
Leeftijd
27 jaar
Club
Prins Hendrik
Coach
Thomas Kortbeek, Bavo Janss
Onderdelen
Estafette 4x400m, 400m horden

Palmares

  • Indoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2023
      • brons 2024
    • Europese Kampioenschappen
      • goud 2023
  • Outdoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2019
      • goud 2020
      • goud 2021
      • goud 2022
      • goud 2023
    • Wereld Kampioenschappen
      • goud 2023

Meer statistieken en uitslagen van Cathelijn?

World Athletics profiel