Denzel Comenentia PF 2

Denzel Comenentia

TeamNL Senioren atleet

Denzel Comenentia Header
Leeftijd
26 jaar
Coach
Don Babbitt, Martin Wijand en Manfred Sahner
Onderdelen
Kogelslingeren, Kogelstoten, Discuswerpen

Palmares

  • Indoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • zilver 2014
      • goud 2015
  • Outdoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2015
      • goud 2015
      • goud 2019
      • goud 2020

Records

Onderdeel Record Jaar, locatie
Kogelslingeren Nederlands record 76,80 meter 2019, Torrance

Meer statistieken en uitslagen van Denzel?

World Athletics profiel