Femke Bol_PF

Femke Bol

TeamNL Senioren atleet

Femke Bol_header
Leeftijd
22 jaar
Coach
Bram Peters, Laurent Meuwly
Club
Altis
Sponsoren
New Balance
Onderdelen
400m, 400m horden, Estafette 4x400m

Palmares

  • Outdoor
    • Olympische Spelen
      • brons 2021
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2020
      • zilver 2022
    • Europese Kampioenschappen
      • goud 2022
      • goud 2022
      • goud 2022
    • Wereld Kampioenschappen
      • zilver 2022
      • zilver 2022
  • Indoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • zilver 2022
      • zilver 2022
    • Europese Kampioenschappen
      • goud 2021
      • goud 2021
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2019
      • zilver 2020
      • goud 2021
      • goud 2022

Meer statistieken en uitslagen van Femke?

World Athletics profiel