Lisanne de Witte_PF

Lisanne de Witte

TeamNL Senioren atleet

Lisanne de Witte_header
Leeftijd
30 jaar
Coach
Sven Ootjers
Club
AV Trias
Sponsoren
New Balance
Onderdelen
Estafette 4x400m, 400m

Palmares

  • Outdoor
    • Europese Kampioenschappen
      • brons 2018
      • goud 2022
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2011
      • zilver 2012
      • zilver 2013
      • goud 2015
      • zilver 2015
      • goud 2016
      • goud 2017
      • zilver 2018
      • goud 2019
      • goud 2021
  • Indoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • zilver 2022
    • Europese Kampioenschappen
      • brons 2019
      • goud 2021
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2012
      • zilver 2014
      • goud 2016
      • zilver 2017
      • goud 2019
      • goud 2020
      • brons 2022

Meer statistieken en uitslagen van Lisanne?

World Athletics profiel