Maureen Koster PF

Maureen Koster

TeamNL Senioren atleet

Maureen Koster Header
Leeftijd
30 jaar
Coach
Rob Denmark
Club
AAV'36
Onderdeel
5000m

Palmares

  • Outdoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2012
      • goud 2013
      • zilver 2014
      • goud 2015
      • goud 2018
      • zilver 2019
      • goud 2022
  • Indoor
    • Europese Kampioenschappen
      • brons 2015
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2014
      • goud 2017
      • goud 2019
      • goud 2021

Meer statistieken en uitslagen van Maureen?

World Athletics profiel