Menno Vloon_PF

Menno Vloon

TeamNL Senioren atleet

MennoVloon_header
Leeftijd
30 jaar
Coach
Christian Tamminga
Club
AV Lycurgus
Onderdeel
Polsstokhoogspringen

Palmares

  • Indoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2014
      • brons 2015
      • brons 2015
      • goud 2016
      • zilver 2017
      • zilver 2018
      • goud 2019
      • zilver 2020
      • goud 2021
      • goud 2022
      • goud 2023
      • goud 2024
  • Outdoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2014
      • goud 2015
      • goud 2016
      • goud 2017
      • zilver 2019
      • goud 2020
      • zilver 2021
      • zilver 2023

Meer statistieken en uitslagen van Menno?

World Athletics profiel