Portret WK Naomi Sedney

Naomi Sedney

TeamNL Senioren atleet

Naomi Sedney_header
Leeftijd
27 jaar
Coach
Bart Bennema
Club
ARV Ilion
Sponsoren
Adidas
Onderdelen
100m, Estafette 4x100m

Palmares

  • Outdoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • brons 2021
    • Europese Kampioenschappen
      • goud 2016
      • zilver 2018
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2015
      • brons 2015
      • brons 2016
      • goud 2016
      • zilver 2017
      • zilver 2018
      • brons 2022
  • Indoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2015
      • brons 2015
      • zilver 2016
      • brons 2016
      • goud 2017
      • brons 2018
      • zilver 2020
      • goud 2021
      • brons 2022

Meer statistieken en uitslagen van Naomi?

World Athletics profiel