Portret WK Nick Smidt

Nick Smidt

TeamNL Senioren atleet

Nick Smidt_header
Leeftijd
27 jaar
Coach
Laurent Meuwly
Club
AAC'61
Onderdelen
400m horden, Estafette 4x400m, 400m

Palmares

  • Outdoor
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • zilver 2015
      • goud 2018
      • goud 2019
      • goud 2020
      • zilver 2021
      • goud 2022
  • Indoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • brons 2022
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • zilver 2018

Meer statistieken en uitslagen van Nick?

World Athletics profiel