Ranki Oberoi PF

Ranki Oberoi

TeamNL Paralympisch atleet

Ranki Oberoi_header
Leeftijd
28 jaar
Coach
Ellsworth Manuel
Club
Rotterdam Atletiek
Onderdelen
100m, Verspringen

Palmares

  • Outdoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • brons 2015
      • goud 2019
    • Europese Kampioenschappen
      • brons 2014
      • goud 2014
      • goud 2014
      • goud 2014
      • brons 2018
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2014
      • goud 2016
      • goud 2016
      • goud 2017
      • goud 2017
      • goud 2017
      • goud 2018
      • goud 2018
      • goud 2018