CTS GROUP omarmt gehele talentenprogramma van de Atletiekunie

Geplaatst op Dinsdag, 2 april 2024
CTS GROUP omarmt gehele talentenprogramma van de Atletiekunie

Het huidige CTS GROUP Talententeam heeft per februari 2024 een upgrade ondergaan en zal verder gaan als het CTS GROUP Future Program.

Sinds 2018 is CTS GROUP officieel verbonden aan de Atletiekunie als logistiek partner waarbij de focus lag op transport en logistiek rondom de stages en toernooien. In 2019 werd deze samenwerking uitgebreid door de verbintenis van CTS GROUP aan het talententeam van de Atletiekunie, dat reeds een lange historie kent. Dankzij de support, ondersteuning en begeleiding van CTS GROUP aan het talententeam, hebben de afgelopen vijf jaar veel talentvolle jonge atleten zich kunnen ontwikkelen.

CTS GROUP Future Program

Het huidige CTS GROUP Talententeam gaat per februari 2024 verder als het CTS GROUP Future Program. Door deze ontwikkeling is, mede dankzij de omarming van CTS GROUP, de kans ontstaan om dit jaar het huidige talentprogramma ‘Nationale training voor junioren’ van de Atletiekunie verder uit te breiden. Zo bieden we samen ondersteuning aan talentvolle atleten die worden opgeleid in hun ontwikkeling van talent naar topatleet. Denk bijvoorbeeld aan extra trainingsdagen op Sportcentrum Papendal. CTS GROUP blijft dus talent ondersteunen, maar de focus wordt verlegd van een talententeam, bestaande uit zes atleten, naar het talentenprogramma als geheel.

De weg naar Parijs

In het partnership wordt eveneens de ‘weg richting Parijs’ als treffende metafoor benadrukt. Het logistieke partnership met CTS GROUP krijgt zo meer zichtbaarheid, mede doordat CTS GROUP talent Sofie Dokter als ambassadrice van het partnership gepresenteerd wordt in haar ‘weg naar de Olympische Spelen in Parijs’. In een contentserie wordt meerkampster Sofie gevolgd op haar weg naar de Olympische Spelen in Parijs; dezelfde route die de Europese logistiek en distributiepartner CTS GROUP o.a. ook dagelijks aflegt.

Eelke de Graaf, Management of Partnerships & Development bij CTS GROUP: “Dit nieuwe programma biedt een bredere groep talenten de kans om het beste uit zichzelf te halen. Dat sluit naadloos aan op onze visie omtrent het opleiden van onze medewerkers.”