Iedereen kan meedoen met de NN Egmond Heroes Run

Geplaatst op Donderdag, 8 december 2022
Iedereen kan meedoen met de NN Egmond Heroes Run
© BSR Agency

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook als je een beperking hebt! De NN Egmond Heroes Run vindt, net als de NN Egmond Halve Marathon, plaats op 8 januari 2023 en is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische aandoening. Het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, psychologische uitdagingen hebt of totaal iets anders. Jij bent welkom!

De NN Egmond Halve Marathon staat bekend om het zware parcours met veel kilometers over het strand, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Het parcours van de NN Egmond Heroes Run is zo toegankelijk mogelijk gemaakt zodat iedereen mee kan doen. Je loopt een ronde van 1,8 km of 3 km door het dorp van Egmond. Wil je liever niet alleen lopen, dan kan dat ook! Je buddy krijgt dan geen startnummer maar loopt mee ter begeleiding.

Medaille voor de echte Egmond Heroes

Je wordt opgevangen vanaf de centrale parkeerplek waar je vervolgens met een bus naar de start wordt gebracht. Tegelijk met de kwart marathonlopers ga je van van start op het Urban Parcours door de winkelstraat. Bij de finish ontvang je een medaille en kun je laten zien dat je een echte Egmond hero bent.

Deelname aan de NN Egmond Heroes Run is gratis. Er is plek voor 75 deelnemers.