Ticketverkoop EK Indoor in Apeldoorn 2025 geopend!

Geplaatst op Maandag, 3 april 2023
Ticketverkoop EK Indoor in Apeldoorn 2025 geopend!

Alleen premium tickets

De ticketshop voor Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek in 2025 is nu geopend met premium tickets*. De premium tickets zijn geldig voor alle dagen van het evenement (passe-partouts) en geven toegang tot de beste plekken in Omnisport.

Van 6 tot en met 9 maart 2025 is Omnisport Apeldoorn het centrum van Europese topatletiek. Een onvergetelijke ervaring waar honderden atleten samen komen en strijden om de Europese titels.

Moving people

Met deze Europese Kampioenschappen streven we niet alleen in kwaliteit en beleving een nieuwe standaard na, maar willen we vooral ook jong en oud inspireren. Nederland organiseert in 2025 een vierdaags topsportfeest in een vol Omnisport, inclusief diverse side events waarmee heel Nederland het evenement meebeleeft. Moving People is onze missie en ons motto. De lokale atletiekverenigingen, de gemeente Apeldoorn, Provincie Gelderland, TIG Sports en de Atletiekunie geloven in de maatschappelijke kracht van sport en werken in deze visie nauw samen.

Het toernooi - en de weg ernaartoe - biedt de mogelijkheid om atletiek dichtbij de mensen te brengen, innovatieve ideeën in de sport werkelijkheid te laten worden en impact te realiseren in de maatschappij door mensen verantwoord in beweging te krijgen en te houden. Dankzij een breed activeringsplan waarmee we diverse geledingen van de maatschappij raken, ontplooien we initiatieven die ook na de kampioenschappen nog lang hun waarde behouden.

"We zijn enorm verheugd en trots dat we de EK Indoor Atletiek in 2025 mogen verwelkomen! Hoe gaaf is het om in eigen land, met en voor TeamNL atleten, zo’n toernooi te organiseren. Het wordt zonder twijfel een stevige klus maar we hebben absoluut de ambitie om een voor atleten, toeschouwers en media verrassend en spectaculair evenement te realiseren waarmee we echt het verschil maken in de sport”, aldus Pieke de Zwart, algemeen directeur Atletiekunie. (persbericht mei 2022)

* Vanaf maart 2024 gaan de reguliere tickets in de verkoop.

Voor meer informatie over de Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek Apeldoorn 2025: www.apeldoorn2025.nl

Vragen over de kaartverkoop? Je kunt ons bereiken via [email protected]

EK