ASICS NK Atletiek

28 juni 2024 - 30 juni 2024

Asics NK Atletiek website1920x800

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni vinden de ASICS NK Atletiek plaats in het FBK Stadion in Hengelo.

Drie dagen topatletiek in Hengelo. De organisatie is in handen van atletiekvereniging Marathon Pim Mulier uit Hengelo in samenwerking met de Stichting FBK en de Atletiekunie.

Bestel nu je online tickets! Tickets

Drie dagen atletiekspektakel in het FBK stadion in Hengelo: daar wil je bij zijn!

Koop je kaartje van tevoren online. Aan de deur is beperkte verkoop en geldt een toeslag van €1,50 per ticket. 
Kinderen t/m 12 jaar betalen geen entree, maar hebben wel een ticket nodig.

Let op. Atleten ontvangen na de toelating twee tickets per dag dat ze deelnemen. Eén voor zichzelf en één voor een begeleider. Geen ticket = geen toegang.

Bestel je tickets
NK horden

Fans Deelnemers en tijdschema

Wil jij weten wanneer je in het stadion moet zijn om jouw atletiekheld in actie te zien? Klik dan op onderstaande button. Ga naar inschrijvingen, klik het onderdeel aan en zie de startlijst. Let op: bij de korte sprintafstanden slaan de beste atleten een ronde over, waardoor je hen ziet bij inschrijvingen onder 'halve finale'.

Bekijk het nu
230729 098

De tribunes in het FBK stadion zijn helaas niet goed toegankelijk voor mindervaliden, er is bijvoorbeeld geen lift aanwezig. De organisatie creëert daarom verhogingen voor de tribunes waar bezoekers in een rolstoel goed zicht hebben. Voor deze plekken is, naast een toegangsbewijs, ook een (gratis) aanvullend ticket nodig. Deze tickets zijn verkrijgbaar via de ticketverkooppagina op het laatste tabblad 'aanvullend'.

Alle info voor atleten Wedstrijdinformatie

Hieronder vind je alle informatie.

  • Wedstrijdbepalingen
  • Algemeen tijdschema (concept)
  • Tijdschema en meldtijden vrijdag 28 juni (volgt)
  • Tijdschema en meldtijden zaterdag 29 juni (volgt)
  • Tijdschema en meldtijden zondag 30 juni (volgt)
  • Informatiebulletin atleten (volgt)
NK2

Kidsrun
Op zondag 30 juni is de ASICS NK Atletiek 400 meter kidsrun voor kinderen t/m 12 jaar. Iedereen mag meedoen, ook zonder wedstrijdlicentie. Maar je moet je wel inschrijven via onderstaande link.

Gesloten Persaccreditatie

De persaccreditatie is gesloten. 

Persbepalingen
ASICS NK Atletiek 2022

Geopend Coachaccreditatie

Als coach of begeleider heb je een coachaccreditatie nodig om op het warming-up terrein te komen. Op de tribunes worden speciale coachvakken ingericht. Een coach heeft géén toegang tot het wedstrijdterrein.

Een coach of begeleider heeft ook altijd een toegangsticket nodig. Elke atleet ontvangt per dag dat hij/zij deelneemt één extra toegangsticket. Deze wordt per mail toegestuurd. Tickets kun je ook hier kopen.

Coachaccreditatie aanvragen
Image 6

Oproep Juryleden

Beschik je over minimaal een Jury 60 aantekening en lijkt het je leuk om tijdens de ASICS NK Atletiek een jurytaak op je te nemen? Klik hier en vul het formulier in. Als je niet als jury wilt helpen, maar toch een belangrijke bijdrage wilt leveren, kijk dan hieronder en meld je aan. Er zijn voldoende leuke taken te vervullen.

Meld je aan als jurylid
210626 505

Meld je aan Vrijwilliger

Ben jij niet als jurylid actief tijdens de ASICS NK Atletiek, maar wil je toch je steentje bijdragen tijdens dit atletiekspektakel, meld je dan aan als vrijwilliger voor bijvoorbeeld de logistieke ploeg, bij de kassa / toegangscontrole of voor het cateringteam. Vul het formulier in en geef je voorkeur door!

Meld je aan als vrijwilliger
210627 080

Hoe kom je bij het FBK stadion? Bereikbaarheid en parkeren

Bij het FBK stadion zijn beperkt parkeerplaatsen beschikbaar. Voor bezoekers zijn daarom op ruim 1,5 kilometer loopafstand parkeervoorzieningen ingericht bij het ROC van Twente, volg hiervoor de borden in Hengelo. Je kunt ook parkeren in de parkeergarage bij het station. 
Neem de fiets of kom met het openbaar vervoer en pak vanaf daar de OV-fiets. 

Atleten kunnen wel vlak bij het stadion parkeren en voor mindervaliden worden op loopafstand parkeerplaatsen gereserveerd. Volg hiervoor de borden in Hengelo.

FBK stadion
Kuipersdijk 46, Hengelo
 

Plan je treinreis
FBK stadion