ASICS NK Atletiek

28 juni 2024 - 30 juni 2024

Asics NK Atletiek website1920x800

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni vinden de ASICS NK Atletiek plaats in het FBK Stadion in Hengelo.

Drie dagen topatletiek in Hengelo. De organisatie is in handen van atletiekvereniging Marathon Pim Mulier uit Hengelo in samenwerking met de Stichting FBK en de Atletiekunie.

Bestel nu je online tickets! Tickets

Drie dagen atletiekspektakel in het FBK stadion in Hengelo: daar wil je bij zijn!

Koop je kaartje van te voren online. Aan de deur is beperkte verkoop en geldt een toeslag van €1,50 per ticket.
Kinderen t/m 12 jaar betalen geen entree, maar hebben wel een ticket nodig.

Let op. Atleten ontvangen na de toelating twee tickets per dag dat ze deelnemen. Eén voor zichzelf en één voor een begeleider.
Geen ticket = geen toegang.

Bestel je tickets
NK Tickets 23

Oproep Juryleden

Beschik je over minimaal een Jury60 aantekening en lijkt het je leuk om tijdens de ASICS NK Atletiek een jurytaak op je te nemen? Klik hier en vul het formulier in. Als je niet als jury wilt helpen, maar toch een belangrijke bijdrage wilt leveren, kijk dan hieronder en meld je aan. Er zijn voldoende leuke taken te vervullen.

Meld je aan als jurylid
210626 505

Meld je aan Vrijwilliger

Ben jij niet als jurylid actief tijdens het ASICS NK Atletiek, maar wil je toch je steentje bijdragen tijdens dit atletiekspektakel, meld je dan aan als vrijwilliger voor bijv. de logistieke ploeg, bij de kassa / toegangscontrole of voor het cateringteam. Vul het formulier in en geef je voorkeur door!

Meld je aan als vrijwilliger
210627 080

Deelname NK

Om deel te nemen aan NK's dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Ook moet je lid zijn van de Atletiekunie en beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie. Om deel te nemen is het verplicht de E-learning Brons en Zilver van de dopingautoriteit af te ronden.