ASICS NK U20 & U18

23 juni 2023 - 25 juni 2023

Asics NK U20 U18 website1920x800

AV SPADO uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) heet alle atleten U20 & U18 van harte welkom op een moderne atletiek accommodatie op sportpark Rozenoord. In bourgondisch Bergen op Zoom gaat AV SPADO graag de uitdaging aan om een mooi evenement te organiseren.

De huidige rondbaan met acht banen en een grote tribune biedt alle atleten, trainers en natuurlijk toeschouwers op 23, 24 en 25 juni 2023 een warm welkom op een gezellige atletiekbaan waar het niemand aan iets zal ontbreken.

Hier lees je Alle wedstrijdinformatie

Voor de NK zijn de wedstrijdbepalingen en het wedstrijdreglement van kracht. Het chronoloog is bekend voor dag één, twee en drie. Het deelnemersbulletin is hier te lezen.

Nkij22 05529

Ben erbij! Persaccreditatie

De accreditatie voor de pers is inmiddels geopend. De accreditatie sluit daags voor de start van het evenement.

Meld je nu aan
Media N Ku20 U18

Toegang Coaches

Coaches hoeven zich niet te accrediteren. Voor de toegang wordt onderscheid gemaakt in:

  1. Clubcoaches: kopen een toegangsbewijs
  2. RTC/Bondscoaches: toegangsbewijzen liggen klaar bij de ingang
Njk20za 05096

Bergen op Zoom biedt meer! Toeschouwers

Historisch en bourgondisch Bergen op Zoom heeft bezoekers van de stad heel wat te bieden! De binnenstad herbergt honderden kleine en grote monumenten, waarvan het stadspaleis Het Markiezenhof en de Peperbus mooie voorbeelden zijn. Maar er valt veel meer te zien, zo nodigt Bergen op Zoom zeker uit tot een interessante stadswandeling of een lekker hapje eten.

Meer informatie
Stadhuis bergen op zoom 16840 xl

AV SPADO Ambassadeurs

AV SPADO kent een traditie om aan elk groot atletiekevenement een aantal ambassadeurs te verbinden. Denk hierbij aan vertegenwoordigers van het openbaar bestuur, actieve atleten, oud-atleten en talentvolle leden van de eigen vereniging. Voor het NK U20 &U18 wordt deze traditie in een eigentijds jasje in stand gehouden.

De ambassadeurs
220625 181

Dit zijn wij Organisatie

Het ASICS NK U20 & U18 wordt georganiseerd op de atletiekbaan van AV SPADO in Bergen op Zoom. De organisatie is formeel in handen van de Stichting Evenementen SPADO (kortweg SES). De organisatorische taak is in februari 2022 opgepakt door een werkgroep onder leiding van oud-voorzitter van AV SPADO, Leon van Loon.

Lees meer
74e138af00f2c1e18cf43688f6a3f6e506064fee

Mogelijkheden tot Sponsoring

Een groot sportief evenement vraagt niet alleen organisatoren, maar heeft ook behoefte aan sponsors.

Meer informatie
Dag 3 ASICS NK Atletiek 2022

Vrijwilligers & bereikbaarheid

Een evenement als een NK is niet te organiseren zonder de bereidwillige inzet van veel vrijwilligers. De organisatie gaat voor het NK-weekend uit van de inzet van 375 vrijwilligers. Vrijwilligers die als ervaren jurylid direct betrokken zijn bij wedstrijdonderdelen en vrijwilligers die door hun inzet zorgen dat atleten kunnen presteren en toeschouwers zich echt thuis voelen bij SPADO. Uiteraard zullen alle vrijwilligers herkenbare kleding dragen en worden zij door de organisatie goed verzorgd. Belangstelling om een steentje bij te dragen aan het NK? Geef je dan op via aanmelden vrijwilligers

----

Het NK U20 & U18 vindt op 23, 24 en 25 juni plaats op de atletiekbaan van Sportpark Rozenoord (ingang via de Beukenlaan, 4624 AE Bergen op Zoom). Let op: Haringvlietbrug gesloten! Veel files en vertraging bij de Moerdijkbrug.

Wie vanuit West-Nederland naar Bergen op Zoom wil reizen voor het ASICS NK Atletiek U20 & U18 moet zich in verband met de afsluiting van de Haringvlietbrug op de A29 voor vertrek goed informeren. De route die nu gevolgd moet worden loopt via de A16 en A17, dat wil zeggen via de Moerdijkbrug en direct daarna richting Roosendaal/Bergen op Zoom. De volledige afsluiting van de Haringvliet zorgt voor extra verkeersdrukte nabij de Moerdijkbrug. Hou hier rekening mee bij het plannen van de reis naar het NK in Bergen op Zoom en vertrek tijdig!

Sportpark Rozenoord bereik je per auto via de A4, afslag 29 Bergen op Zoom-Zuid. Einde afrit rechtsaf, vervolgens op de rotonde ¾ en hierna 1e straat rechts Marathonstraat en einde straat rechts Beukenlaan. In de omgeving van het sportpark is op de openbare weg en op loopafstand van de atletiekaccommodatie voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. P1 t/m P6 worden duidelijk aangegeven en liggen op 1 tot maximaal 11 minuten van het sportpark.

Bij binnenkomst op het sportpark betaal je entree. De prijs per dag is € 7,50, een passe-partout kost €15,- en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan is het NS Station Bergen op Zoom de aangewezen bestemming. De stadsbus brengt je op loopafstand van het Sportpark. Raadpleeg voor specifieke informatie over het openbaar vervoer www.9292.nl.