NK Cross Country

16 december 2023 - 17 december 2023

NK Cross website1920x800

Op zaterdag 16 en zondag 17 december 2023 vinden de Nederlandse kampioenschappen Cross Country plaats op het E3 strand in Eersel. De organisatie ligt in handen van AV DES, Eindhoven Atletiek en GVAC.

Zie hier Alle wedstrijdinformatie

Voor de NK zijn de Wedstrijdbepalingen NK Cross Country en het wedstrijdreglement van kracht. Ook de spelregels van het puntenklassement zijn hier van toepassing.

Inschrijven
221127 043

Nederlands kampioenschap Deelname

Om deel te nemen aan NK's dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Ook moet je lid zijn van de Atletiekunie en beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie. Om deel te nemen is het verplicht de E-learning Brons en Zilver van de dopingautoriteit af te ronden.

Doe de E-learning
NK CROSS foto

Informatie Cross Country Series

Het Nederlands kampioenschap is ook onderdeel van de Cross Country Series. Voor deze series zijn wedstrijdbepalingen van kracht. Kijk hier voor meer informatie.

Cross Country Series
Logo groen

Bereikbaarheid

Het NK Cross Country wordt gehouden op het terrein van het E3 strand in Eersel. Navigeren naar:

E3 Strand
Buivensedreef 10
5521 RN Eersel

Zowel per auto als per fiets is de locatie prima te bereiken. Er zijn ruim voldoende fietsenstallingen aanwezig. Het parcours is gelegen aan de snelweg A67, afrit Eersel. Bij het terrein is gelegenheid om te parkeren. Gezellig samen rijden en je CO2 impact verlagen? Deel dan je reis of zoek je rit via Slinger.