NK Indoor Masters & Meerkamp

08 februari 2025 - 09 februari 2025

NK Indoor Master meerkamp

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2025 vinden de NK Indoor Masters en Meerkamp plaats in Apeldoorn (Omnisport).

Koop nu je tickets voor 8 & 9 februari! Tickets

Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport; daar wil je bij zijn! Bestel hier je tickets en verzeker jezelf van een mooie plaats om topatletiek van dichtbij te beleven.

Koop je tickets
20240218 Par pa fotografie NK Atletiek 3295 1 1k

Waar moet je op letten? Deelname NK

Om deel te nemen aan NK's dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Ook moet je lid zijn van de Atletiekunie en beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie. Om deel te nemen is het verplicht de E-learning Brons en Zilver van de dopingautoriteit af te ronden.

Doe de E-learning
Image 8

Bereikbaarheid

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

  • Woon jij dichtbij Omnisport? Overweeg dan lopend naar Omnisport te komen.
  • Voor de deur van Omnisport is een fietsenstalling.
  • De accommodatie is per trein en bus uitstekend bereikbaar. Vanaf Station Apeldoorn Centraal is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. Station Osseveld ligt op 20 minuten wandelen en Station de Maten op 10 minuten. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van de ingang van Omnisport Apeldoorn. Raadpleeg voor vertrek altijd www.9292.nl;
  • Kom jij ondanks al deze keuzes toch met de auto? Zorg er dan voor dat jouw auto in elk geval volledig gevuld is. Heb jij een plek over voor een bekende of een onbekende gast? Meld je dan aan via onze Slinger widget op de website. Als je alleen reist kan je ook kiezen om bij iemand anders in te stappen en gebruik te maken van een aangeboden rit, wel zo gezellig én duurzaam.