NK indoor Senioren

17 februari 2024 - 18 februari 2024

NK Indoor Indoor U20 U18

In het weekend van 17 en 18 februari vinden de NK indoor in Apeldoorn (Omnisport) plaats. De organisatie is in handen van AV'34 onder auspiciën van de Atletiekunie.

Twee dagen topatletiek in Omnisport, Apeldoorn. Wil jij genieten van atletiek op het hoogste niveau? Dat kan! De kaartverkoop is gestart!

Koop nu je tickets voor 17 & 18 februari! Tickets

Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport; daar wil je bij zijn! Bestel hier je tickets en verzeker jezelf van een mooie plaats om topatletiek van dichtbij te beleven. En let op: ZONDAG FINALEDAG.

Als lid van de Atletiekunie krijg je korting; vul je lidnummer in voordat je gaat bestellen. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een ticket te bestellen.

Koop je tickets
NKI_22

NK Indoor meerkamp U18 (M/V)

Het NK Indoor meerkamp U18 wordt dit jaar georganiseerd in het weekend van de NK Indoor Senioren op 17 & 18 februari 2024 in Omnisport (Apeldoorn). Dit heeft te maken met de World Athletics reglementen waarin staat dat de juiste volgorde van meerkamponderdelen moet worden aangehouden omdat prestaties anders niet worden erkend. Het lukt niet een tijdschema te maken waar alles in één weekend past. De U20 en senioren meerkamp mannen en vrouwen vinden wel gewoon plaats op 3 & 4 februari 2024.

Waar moet je op letten? Deelname NK

Om deel te nemen aan NK's dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Ook moet je lid zijn van de Atletiekunie en beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie. Om deel te nemen is het verplicht de E-learning Brons en Zilver van de dopingautoriteit af te ronden.

Doe de E-learning
Indoor senioren

Kom jij trainen in Omnisport? Trainingsmogelijkheid

Het is mogelijk om te trainen in Omnisport ter voorbereiding op de NK Indoor Atletiek. De volgende trainingsmomenten zijn beschikbaar:

  • Maandag 29 januari: 19:00 - 21:00
  • Maandag 12 februari: 19:00 - 21:00

Kosten zijn €5,- per persoon. Er zijn kleedkamers aanwezig en er kan in de Atletiekhal worden getraind. Er is een beperkte beschikbaarheid dus VOL = VOL. Om gebruik te maken van één of meerdere trainingsmomenten, kun je je aanmelden. Let op! Je kunt je alleen aanmelden als trainingsgroep, dus niet individueel! Vermeld de volgende informatie in je mail:

  • Bij welke atletiekclub is jouw trainingsgroep aangesloten?
  • Hoeveel atleten komen er trainen?
  • Welke datum of data willen jullie komen trainen?
  • Welk onderdeel of welke onderdelen willen jullie trainen?
Opgeven training
230218 038

Geef je op als vrijwilliger vrijwilligers

De organisatie voor de NK Indoor is in volle gang. Heb je een Jury Algemeen (60) opleiding behaald of lijkt het je leuk om tijdens de NK Indoor Senioren een andere vrijwilligerstaak op je te nemen? Neem dan contact op met de organisatie.

Opgeven als vrijwilleger
Whats App Image 2023 10 11 at 12 19 57

Bereikbaarheid

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

  • Woon jij dichtbij Omnisport? Overweeg dan lopend naar Omnisport te komen. Hierdoor sta je nooit vast in het verkeer en is parkeren ook geen probleem;
  • Voor de deur van Omnisport is een fietsenstalling;
  • De accommodatie is ook per trein en bus uitstekend bereikbaar. Vanaf Station Apeldoorn Centraal, is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. Station Osseveld ligt op 20 minuten wandelen en Station de Maten op 10 minuten. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van de ingang van Omnisport Apeldoorn. Raadpleeg voor vertrek altijd www.9292.nl;
  • Kom jij ondanks al deze keuzes toch met de auto? Zorg er dan voor dat jouw auto in elk geval volledig gevuld is. Heb jij een plek over voor een bekende of een onbekende gast? Meld je dan aan via onze Slinger widget op de website. Als je alleen reist kan je ook kiezen om bij iemand anders in te stappen en gebruik te maken van een aangeboden rit, wel zo gezellig én duurzaam.