NK indoor Senioren

22 februari 2025 - 23 februari 2025

NK Indoor Indoor U20 U18

In het weekend van 22 en 23 februari vinden de NK indoor in Apeldoorn (Omnisport) plaats. De organisatie is in handen van AV'34 onder auspiciën van de Atletiekunie.

Koop nu je tickets! Tickets

Twee dagen atletiekspektakel in Omnisport: daar wil je bij zijn! Bestel hier je tickets en verzeker jezelf van een mooie plaats om topatletiek van dichtbij te beleven. 

Als lid van de Atletiekunie krijg je korting; vul je lidnummer in voordat je gaat bestellen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor €5,- een ticket bestelen. 

Koop je tickets
20240218 Par pa fotografie NK Atletiek 4294 1 1k

Waar moet je op letten? Deelname NK

Om deel te nemen aan NK's dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Ook moet je lid zijn van de Atletiekunie en beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie. Om deel te nemen is het verplicht de E-learning Brons en Zilver van de dopingautoriteit af te ronden.

Doe de E-learning
Indoor senioren

Hier lees je Alle wedstrijdinformatie

Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de NK Atletiek indoor. 

Voor de NK is het wedstrijdreglement 2025 van kracht. Deze is te vinden op het kenniscentrum.

Kenniscentrum
220227 dag2 058

Bereikbaarheid

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

Let op! Er wordt grote drukte verwacht! Kom op tijd!

  • Woon jij dichtbij Omnisport? Overweeg dan lopend naar Omnisport te komen.
  • Voor de deur van Omnisport is een fietsenstalling.
  • De accommodatie is ook per trein en bus uitstekend bereikbaar. Vanaf Station Apeldoorn Centraal, is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. Station Osseveld ligt op 20 minuten wandelen en Station de Maten op 10 minuten. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van de ingang van Omnisport Apeldoorn. Raadpleeg voor vertrek altijd www.9292.nl.
  • Kom jij ondanks al deze keuzes toch met de auto? Zorg er dan voor dat jouw auto in elk geval volledig gevuld is. Heb jij een plek over voor een bekende of een onbekende gast? Meld je dan aan via onze Slinger widget op de website. Als je alleen reist kan je ook kiezen om bij iemand anders in te stappen en gebruik te maken van een aangeboden rit, wel zo gezellig én duurzaam.