(Inter)nationale kalender 2023 online

Geplaatst op Vrijdag, 9 september 2022
(Inter)nationale kalender 2023 online
© Erik van Leeuwen

De kalender met alle belangrijke (inter)nationale atletiekevenementen in 2023 staat online! In de kalender zijn de data van alle Nederlandse kampioenschappen en competities opgenomen, maar ook die van de Track & Field en Cross Country series. Verder staan de internationale (jeugd)toernooien en World Athletics gecertificeerde loopevenementen op de kalender.

Zoals ieder jaar is geprobeerd om een goede spreiding van evenementen op de kalender te realiseren. Zo is er minimale overlap van competitiewedstrijden met grote eendaagse wedstrijden en houden we bij de planning van Nederlandse kampioenschappen rekening met kwalificatie voor internationale toernooien.

De ASICS NK Atletiek zal aankomend jaar plaatsvinden bij AV Sprint in Breda. Na een corona-editie in 2021, kan Breda zich in 2023 opmaken voor een schitterende editie met publiek. Naar aanleiding van internationale voorschriften voor nationale kampioenschappen, zullen de senioren in het weekend van 28 t/m 30 juli, relatief laat in het seizoen strijden om de nationale titels.

Klik hier voor het complete overzicht.