(Inter)nationale kalender 2024 online

Geplaatst op Donderdag, 26 oktober 2023
(Inter)nationale kalender 2024 online
© Erik van Leeuwen

De kalender met alle belangrijke (inter)nationale atletiekevenementen in 2024 staat online! In de kalender zijn de data van alle Nederlandse kampioenschappen en competities opgenomen, maar ook die van de Track & Field series en Cross Country series. Verder staan de internationale (jeugd)toernooien en World Athletics gecertificeerde loopevenementen op de kalender.

Zoals ieder jaar is geprobeerd om een goede spreiding van evenementen op de kalender te realiseren. Zo is er minimale overlap van competitiewedstrijden met grote eendaagse wedstrijden en houden we bij de planning van Nederlandse kampioenschappen rekening met kwalificatie voor internationale toernooien.

NK Indoor meerkamp U18 (M/V)

De NK Indoor meerkamp U18 worden dit jaar georganiseerd in het weekend van de NK Indoor senioren op 17 & 18 februari 2024 in Omnisport (Apeldoorn). Dit heeft te maken met de World Athletics reglementen waarin staat dat de juiste volgorde van meerkamponderdelen moet worden aangehouden omdat prestaties anders niet worden erkend. Het lukt niet een tijdschema te maken waar alles in één weekend past. De U20 en senioren meerkamp mannen en vrouwen vinden wel gewoon plaats op 3 & 4 februari 2024.

ASICS NK Atletiek senioren

De ASICS NK Atletiek vinden komend jaar van 28 tot en met 30 juni plaats bij MPM in Hengelo.

Kalender

  • Klik hier voor het complete overzicht van de (inter)nationale kalender 2024
  • Ben je benieuwd welke andere wedstrijden al op de agenda staan? Bekijk dan het gehele overzicht op de wedstrijdkalender
  • Ben je op zoek naar loopevenementen bij jou in de buurt? Bekijk dan de hardlopen.nl kalender
NK Wedstrijd