EK Atletiek Challenge box

Laat kinderen kennis maken met atletiek door de EK Atletiek Challenge Box. Deze box is speciaal ontworpen voor de EK 2025. Sprint, spring en werp je een weg naar de top terwijl je de leukste uitdagingen aangaat.

Kinderen kunnen zich vol enthousiasme storten op de verschillende activiteiten en ontdekken of zij atletiek leuk vinden. Naast het sporten gaat het ook om het plezier dat kinderen beleven. Dit maakt de EK Challenge Box niet alleen een waardevol op sportief vlak, maar ook op sociaal gebied.

Als je samen aan de slag gaat met de EK Atletiek Challenge box maak je kans op een bezoek van onze mascotte van de EK Indoor 2025, Champ! De mascotte gaat samen met de kinderen bewegen en deelt highfives uit. Naast het fysieke aspect zorgt Champ ook voor heel veel vreugde tijdens iedere activiteit. Ieder kind kan genieten van de vrolijkheid van Champ!

Het samenwerken met Champ zorgt voor veel energie. Met zijn aanstekelijke enthousiasme moedigt hij kinderen aan om het beste uit zichzelf te halen. Hij moedigt de kinderen aan om uit hun comfortzone te stappen en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan.