Atleet op school

Om kinderen te inspireren voor dit fantastische atletiek evenement is het mogelijk een jonge, talentvolle atleet uit te nodigen voor een bezoek aan jouw school. Tijdens dit bezoek maken kinderen van dichtbij kennis met het leven en de ervaringen van een jonge topsporter.

De atleet gaat actief met de kinderen aan de slag om het enthousiasme voor sport en bewegen over te brengen. Samen zullen ze opdrachten en challenges uitvoeren, waarbij de kinderen de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen en te leren van een echte professional. Sportplezier staat hierbij voorop!

De atleet deelt daarnaast verhalen over zijn of haar successen, ambities en het bereiken van doelen; op sportief en persoonlijk gebied. Deze verhalen dienen als inspiratie en motivatie voor kinderen. Het laat zien dat kinderen mogen dromen en dat deze dromen werkelijkheid kunnen worden.

Het is een uitgelezen kans om topsport, motivatie en plezier te combineren. Een geweldige les en ervaring voor zowel de kinderen als de atleet. Wil jij jouw school deze ervaring geven? Dan is dit dé EK-activatie die bij jou past.

Atlete Suze Zeevat brengt een bezoek aan basisschoolkinderen.