EK-activiteiten op school

De EK Indoor Atletiek komen in maart 2025 naar Apeldoorn. In aanloop naar het evenement biedt de Atletiekunie met maatschappelijk partners tal van activiteiten aan speciaal voor basisscholen. Wij hopen met deze activiteiten enthousiasme en betrokkenheid van de scholen te zien bij dit grote sportevenement. Wij kijken ernaar uit om de kinderen nog meer te laten bewegen en de passie voor atletiek met de scholen te delen!

We hebben de interactieve EK Keuze Vijfkamp ontwikkeld. Deze vijf keuzes bieden gevarieerde programma’s die ervoor zorgen dat kinderen samen bewegen. Door het aangaan van challenges, een rondje op het schoolplein joggen of werpoefeningen ervaren kinderen de opwinding van de EK Indoor Atletiek 2025. De ideale combinatie van plezier en vitaliteit én we zorgen voor de unieke gelegenheid om kinderen te inspireren met atletiek.

Kleurplaat

Laat de kinderen hun kleurpotloden en stiften maar pakken, want het is tijd om onze mascotte, Champ, tot leven te brengen. Geef het aapje al je favoriete kleuren en laat iedereen een leuke aanmoediging bedenken. Hang de kunstwerken op in de klas en maak samen het lokaal klaar voor de EK Indoor Atletiek 2025. Veel kleurplezier!

Downloads

Keuze Vijfkamp Download
Kleurplaat Champ Download