Ren.Spring.Gooi Lessenserie

Ren.Spring.Gooi is een kant-en-klare lessenserie voor de gymles afgestemd op het beweegniveau van basisschoolleerlingen. Met de lessenserie van Ren Spring Gooi laat je jouw leerlingen weer op een andere manier kennismaken met bewegen. De lessen zijn uitgewerkt in duidelijke instructiekaarten compleet met didactische tips. Je kunt dus gelijk aan de slag. En het mooie is, de Atletiekunie biedt dit kosteloos aan!

Makkelijk inzetbaar voor de groepen 3 t/m 8

De activiteiten zijn geclusterd tot zes atletieklessen met steeds een vak lopen, een vak springen en een vak werpen. Je kunt de vakken inzetten zoals jij wilt. Klassikaal, een discipline per les (rennen, springen of gooien) of een combinatie van de drie per les. De lessenserie is uitgewerkt op duidelijke instructiekaarten inclusief didactische tips. Laagdrempelig en makkelijk te integreren in jouw gymles. Je atletiekmaterialen bestel je eenvoudig bij Tamminga Sports.

Alle activiteiten zijn gekoppeld aan de leerlijnen die door de Stichting Leerplanontwikkeling (SL) in samenwerking met de KVLO zijn uitgewerkt.

Deze scholen doen al mee!

Klik op onderstaande afbeelding voor het actuele overzicht van deelnemende scholen.


Download School Tools

Check de downloadpagina voor inspiratie om ook jouw leerlingen beter en meer te laten bewegen.

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact met ons op via [email protected].