Mobiele kombochten

Met de mobiele kombochten brengen wij indoor atletiek, inclusief het stadiongevoel, naar de speelomgeving van kinderen, namelijk het schoolplein!

Mobiele kombochten op het schoolplein

Een kombocht is een bocht in een atletiekbaan die gekenmerkt wordt door een specifieke kromming. Deze bochten helpen atleten om de snelheid te behouden tijdens het rennen. Deze activiteit nodigt uit tot een unieke manier van bewegen en stimuleert creativiteit en samenwerking. Kinderen gaan aan de slag om een parcours met stoepkrijt te tekenen, waarvan de kombochten een belangrijk onderdeel is. Eigenlijk zoals een échte atletiekbaan!

De mobiele kombochten zorgen voor een wereld van mogelijkheden, waarin kinderen zich kunnen voelen als echte atleten, samen wedstrijdjes spelen en hun talenten ontdekken. Is dat niet in het lopen zelf, dan kan dat ook het tekenen van het parcours zijn of het in goede banen leiden van een wedstrijdje.

Doordat de mobiele kombochten in de buitenlucht staan kunnen kinderen nieuwe uitdagingen aangaan en avonturen beleven. Het schoolplein wordt door deze atletiek activatie een bruisende plek vol energie en enthousiasme.

Veiligheid staat voorop en zo is bij de productie van de kombochten (aanloop en maximale helling) rekening gehouden met alle leeftijden. Basisschoolkinderen kunnen creatief aan de slag met de kombochten. Dit zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan atletiek én met veel plezier kan buitenspelen.